Follicum AB (publ) deltar på Stockholm Corporate Finance Life Science seminarium på Operaterassen i Stockholm den 7 mars kl. 09.30 då VD Jan Alenfall presenterar senaste utvecklingen och framtiden inom hårreglering och diabetes för bolaget.

Stockholm Corporate Finance arrangerar kapitalmarknadsdagen för tionde året i rad och erbjuder investerare, analytiker och media att träffa företag i Life Science & Healthcare branschen. Ca 400 åhörare samlas för att lyssna till 16 företag som på två dagar presenterar sina verksamheter, följt av en frågestund ledd av moderator Linda Wikström, frilansjournalist.

Om du vill anmäla dig till kapitalmarknadsdagarna använder du denna länk:
https://www.lyyti.fi/reg/Stockholm_Corporate_Finance_Life_Science_seminarium_den_67_mars_2018_8958

Kan du inte närvara så kan du följa på webben via den här länken: https://tv.streamfabriken.com/2018-03-07-follicum

Program 7 mars: https://financialhearings.com/event/10402

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jan Alenfall – VD, Follicum AB
Telefon: 046 – 19 21 97
E-post: info@follicum.com

Om Follicum AB
Follicum AB är ett biotech företag med fokus på forskning och utveckling av peptidbaserade läkemedel. Follicums primära fokusområde är stimulering av hårväxt, där företaget i en nyligen genomförd klinisk prövning visat mycket lovande resultat med produktkandidaten FOL-005. Inom diabetes har läkemedelskandidaten FOL-014 visat sig öka insulinfrisättningen i pre-kliniska modeller. Bolaget grundades 2011 och är baserat i Lund, Sverige. Follicum noterades på AktieTorget 2014 och handlas under FOLLI. www.follicum.com.

Öppna Nyhet