Follicum AB (“Follicum” eller “Bolaget”), meddelar idag att VD Jan Alenfall kommer att hålla ett föredrag om utvecklingen av FOL-005 vid konferensen European Hair Research Society som äger rum i Bologna, Italien 18-20 maj 2018.

Presentationen kommer att ingå i den del av konferensen som behandlar cellbaserade, tillväxtfaktorbaserade och farmaceutiska behandlingar. Follicum kommer dessutom att presentera en poster med titeln ”FOL-005 – a novel peptide drug regulates hair growth in a Phase I/IIa study” på samma konferens.

Uppgifter om postern och det vetenskapliga programmet presenteras nedan:

Presentationen kommer att ges den 19/5 kl 14.45
Presentationens titel: FOL-005 – Novel peptide-based hair therapeutic
Länk till det vetenskapliga programmet: Klicka här

Poster Session.
Posterns titel: FOL-005 – a novel peptide drug regulates hair growth in a Phase I/IIa study
Poster nummer: 30.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jan Alenfall – VD, Follicum AB
Telefon: 046 – 19 21 97
E-post: info@follicum.com

Om Follicum AB
Follicum AB är ett biotechföretag med fokus på forskning och utveckling av peptidbaserade läkemedel. Follicums primära fokusområde är stimulering av hårväxt, där företaget i en nyligen genomförd klinisk prövning visat mycket lovande resultat med produktkandidaten FOL-005. Inom diabetes har läkemedelskandidaten FOL-014 visat sig öka insulinfrisättningen i pre-kliniska modeller. Bolaget grundades 2011 och är baserat i Lund, Sverige. Follicum noterades på AktieTorget 2014 och handlas under FOLLI. www.follicum.com.

Öppna Nyhet